Crostini met paddenstoelen

    Crostini met paddenstoelen

    2keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Antipasti: crostini met paddenstoelen van grove sneetjes boerenbrood.

    Herman Meijers Kookstudio Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 ons gemengde paddenstoelen
    • 30 gram ongezouten boter
    • 1 teen knoflook
    • 2 blaadjes salie, fijngesneden
    • 2 eetlepels marsala wijn
    • 1 eetlepel grof gehakte peterselie
    • 4 sneetjes grof boerenbrood
    • zeezout en verse peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. Maak de paddenstoelen met een borsteltje of keukenpapier goed schoon en snij ze in mooie reepjes. Smelt de boter in de pan en bak de knoflook en de salie op laag vuur. Voeg paddenstoelen toe en bak ze kort. Doe de marsala, zout en peper erbij en roerbak nog enkele minuten. Roer er de peterselie door en geef de paddenstoelen met het geroosterd boerenbrood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren