Crostini met ansjovis en mozzarella

    Crostini met ansjovis en mozzarella

    1keer bewaard
    15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Antipasti: Crostini met ansjovis en mozzarella. Warme sneetjes geroosterd witbrood worden belegd met mozzarella, reepjes tomaat en ansjovis.

    Herman Meijers Kookstudio Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 kleine tomaten, ontveld en zaadlijst verwijderd
    • 125 gram mozzarella (liefst van buffelmelk)
    • 1 theelepel gedroogde oregano
    • 8 ansjovisfileetjes, geweekt en gedroogd
    • olijfolie
    • verse peper
    • casinobrood

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Tomaten in reepjes snijden, mozzarella in plakjes en de ansjovisfileetjes in de lengte halveren.
    2. Oven voorverwarmen op 175°C.
    3. Sneetjes brood doormidden snijden en met olijfolie bestrijken. Mozzarella, een paar tomaatreepjes en twee reepjes ansjovis op het brood leggen. Peper en oregano erover strooien en 10 minuten in de oven bakken. Heet serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren