Vietnamese Thit Bo Sao Dua

    Vietnamese Thit Bo Sao Dua

    39keer bewaard
    20min


    135 personen hebben dit gemaakt

    Een razendsnelle Vietnamese roerbakschotel met entrecote en sperziebonen. Het lekkerst met rijst.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
    • 1 theelepel maïzena
    • 1 theelepel plantaardige olie
    • 500 gr entrecote, in dunne reepjes
    • 3 eetlepels plantaardige olie, apart te verwerken
    • 1/2 ui, in dunne stukjes
    • 250 gr verse sperziebonen, schoongemaakt
    • 4 eetlepels kippenbouillon
    • 1 theelepel sojasaus

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. In een grote mengkom knoflook, peper, maïzena en 1 theelepel plantaardige olie vermengen. Rundvlees toevoegen en goed mengen.
    2. In een grote wok op een hoge vlam 2 eetlepels olie ong. 1 minuut verhitten. Vlees toevoegen en ong. 2 minuten roerbakken tot het vlees bruin begint te worden. Het vlees in een kom scheppen en apart zetten.
    3. Resterende eetlepel olie in de wok verhitten en daarin ui al roerend zacht bakken. Sperziebonen en bouillon erdoor roeren. De wok afdekken, het vuur middelhoog zetten en 4-5 minuten laten sudderen, tot de bonen zacht, maar krokant zijn. Sojasaus en rundvlees erdoor roeren en al roerend 1-2 minuten laten doorkoken tot alle ingrediënten heet zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    1

    Lekker gegeten en snel klaar, TOP ! - 23 apr 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren