Heldere visbouillon met canneloni

    Heldere visbouillon met canneloni

    1keer bewaard
    50min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Voorgerecht van heldere visbouillon met canneloni's gevuld met slibtongfilet.

    Herman Meijers Kookstudio Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 6 filets van slibtong + graten
    • 1 ui, gesnipperd
    • paar draden saffraan
    • paar takjes tijm
    • zout en peper
    • scheut Noilly Prat of witte wijn
    • 3 eetlepels slagroom
    • 1 eetlepel broodkruim
    • wit van een prei, fijngesneden
    • laurierblad
    • 4 canneloni pastavellen
    • 1 eiwit
    • 300 ml visfond

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 40min  ›  Klaar in:50min 

    1. Graten goed afspoelen en met prei, ui, laurier, saffraan en tijm en 1 liter koud water opzetten en aan de kook brengen. Vervolgens maximaal 20 minuten laten trekken, zeven en op smaak brengen met peper, zout en Noilly Prat.
    2. De filets met het eiwit in de keukenmachine pureren en er dan de slagroom en het broodkruim bijvoegen. Dit mengsel proeven op zout en peper, het in een spuitzak doen en daarmee de canneloni’s vullen. Deze in een ovenschaal leggen met de visfond en afgedekt in een oven van 175°C zo'n 20 minuten garen. De heldere bouillon opdienen met de canneloni’s.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren