Gebakken aardappels

    1 uur 10 minuten

    Aardappel bijgerecht van in de oven gebakken aardappels met rozemarijn, knoflook en tijm.

    Herman Meijers Kookstudio

    Gelderland, Nederland
    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kilo stevige aardappelen
    • 10 tenen knoflook
    • 10 takken tijm
    • 2 takken rozemarijn
    • 4 eetlepels olijfolie
    • peper en zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 1uur  ›  Klaar in:1uur10min 

    1. Was de aardappelen (niet schillen!), verdeel ze in grove stukken en leg ze in een ovenschaal met olijfolie, rozemarijn, tijm, hele knoflooktenen, peper en zout. Gaar ze in een uur mooi bruin op 175°C.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties