Stamppot witlof met geitenkaas

    Stamppot witlof met geitenkaas

    (0)
    2keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een lauwwarme witlofsalade met geitenkaas. Laat de spekjes achterwege voor een vegetarische versie.

    Karianne Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 300 gr aardappels, geschild
    • flinke scheut melk
    • zout en peper, naar smaak
    • 4 stronkjes witlof, fijngesneden
    • 200 gr geitenkaas, verkruimeld
    • 3 lente-uitjes, fijngesneden
    • 1 bakje spekjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de aardappels in ruim water in ongeveer 20 minuten gaar. Giet af en stamp met de melk tot een puree. Breng op smaak met zout en peper.
    2. Bak de spekjes uit in een koekenpan zonder olie, tot ze knapperig zijn. Laat ze even uitlekken op keukenpapier.
    3. Schep de geitenkaas door de puree en meng vervolgens de witlof en de spekjes erdoor. Als laatste voeg je de lente-ui toe.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren