Verse groene pasta (van spinazie)

    Verse groene pasta (van spinazie)

    Voeg toe aan favorieten!
    20min


    39 personen hebben dit gemaakt

    Deze groene pasta heeft een bijzondere structuur en smaak, veel lekkerder dan de groene pasta die je in de winkel kunt kopen! Het wordt gemaakt van verse spinazie.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 2 - 4 porties

    • 40 gr verse spinazie
    • 2 eetlepels water
    • 1 ei
    • 1/2 theelepel zout
    • 150 gr bloem

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:20min 

    1. Doe spinazie en water in een pan en breng aan de kook met een deksel op de pan. Kook tot de spinazie helemaal zacht is. Laat iets afkoelen.
    2. Doe de spinazie met het kookvocht in een blender of keukenmachine. Voeg een ei en het zout toe. Pureer tot een glad geheel. Doe het mengsel in een kom. Voeg genoeg bloem toe om een stijf deeg te maken.
    3. Leg het deeg op een bebloemd oppervlak. Kneed 1 minuut. Rol dun uit. Laat 20 minuten rusten. Rol de deeglap losjes op. Snij in stukken van ongeveer een 1/2 cm wijd. Rol het deeg weer uit en snij in de gewenste lengte. Verspreid over een rek en laat 2 uur drogen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren