Mexicaanse dip

    Mexicaanse dip

    1keer bewaard
    10min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Heerlijke dip voor borrelavonden of verjaardagen, gemaakt met o.a. roomkaas, taco saus, tomaten en geraspte kaas.

    ganesha700 Noord-Holland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 250 gram roomkaas met kruiden [ bv Philadelphia ]
    • 200 gram crème fraîche
    • taco seasoning kruiden
    • tacosaus mild of hot, naar smaak
    • ijsbergsla
    • 3 bosuitjes
    • 2 a 3 tomaten
    • 400 gram cheddar kaas
    • 1 zak tortilla chips

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Deze dip bestaat uit lagen.
    2. Roer de roomkaas met de crème fraîche door elkaar, roer daarna de taco kruiden naar smaak erdoorheen.
    3. Snij de ijsbergsla in zeer fijne stukjes, de tomaat in kleine stukjes en snij de bosui in kleine ringetjes.
    4. Rasp de cheddar kaas grof.
    5. Het kan in kleine ondiepe schaaltjes of in 1 grote ondiepe schaal.
    6. De eerste laag is een royale laag van de roomkaas met crème fraîche en kruiden, de tweede laag is de tacosaus, de derde laag is van de fijngesneden ijsbergsla, vierde laag is de bosuitjes, en dan de klein gesneden tomaatjes, de laatste laag is de geraspte kaas.
    7. Schep met een tortilla chip alle lagen in een keer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    ganesha700
    0

    - Gewaardeerd op - 07 nov 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren