Spaghettini met vongole, zeekraal en bosui

    Spaghettini met vongole, zeekraal en bosui

    1keer bewaard
    45min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Voorgerecht van spaghettini met vongole, zeekraal en bosui. Voor dit gerecht wordt een pastamachine gebruikt.

    Herman Meijers Kookstudio Gelderland, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gram vongole
    • 200 gram harde bloem
    • 2 eieren
    • zeezout
    • 1 bos bosui
    • limoenolie
    • 100 gram zeekraal

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:45min 

    1. Maak van harde bloem, eieren en zout een soepel deeg en draai er met behulp van een pastamachine spaghettini van.
    2. Snij de bosui in fijne ringen en verwarm deze even in heet gemaakte limoenolie. Kook de spaghettini al dente en meng hem met de bosui. Blancheer de zeekraal. Kook de vongole met hun kookvocht en meng met de spaghettini en geef er de zeekraal bij.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren