Veldsla met tomaten en kaas

    Veldsla met tomaten en kaas

    1keer bewaard
    15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Salade met veldsla, blokjes gewone kaas, tomaat en een pittige dressing van olijfolie, witte wijnazijn en stukjes blauwe kaas.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 100 gr veldsla, schoongewassen
    • 4 tomaten, in plakjes
    • 150 gr Goudse kaas, in blokjes
    • 1 ui, in dunne ringen
    • 50 gr blauwe kaas
    • 3 eetlepels olie
    • 2 eetlepels witte wijnazijn
    • zout en peper, naar smaak
    • snufje suiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Was en droog de veldsla, snij de tomaat in stukjes en de Goudse kaas in blokjes. Snij de ui in dunne ringen en meng alles samen in een serveerschaal.
    2. Snij de blauwe kaas in hele kleine stukjes en meng dit door de olijfolie en witte wijnazijn. Breng de dressing op smaak met zout, peper en een snufje suiker. Roer de dressing door de salade en serveer.

    Tip

    Deze salade is ook lekker met ijsbergsla.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren