Frisse ijsbergsalade

    Een kleine frisse ijsbergsalade met blokjes feta, rode ui en sla met een mayo-yoghurtdressing. Een makkelijk bakje rauwkost om als bijgerecht te serveren.

    Soof

    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1/2 krop ijsbergsla, in smalle repen gesneden
    • 125 gr fetakaas (40% vet), in blokjes
    • 1 kleine of 1/2 grote rode ui, gesnipperd
    • Voor de dressing
    • 1 eetlepel mayonaise
    • 1 eetlepel yoghurt
    • scheutje azijn
    • 1 eetlepel suiker
    • mespuntje mosterd
    • zout en peper, naar smaak
    • kerriepoeder, naar smaak
    • knoflookpoeder, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Was en droog de sla en snij in dunne repen. Snij de feta in blokjes en snipper de rode ui heel fijn. Schep dit door elkaar.
    2. Maak de dressing door de mayo, yoghurt, suiker, azijn, mosterd en kruiden te mengen. Schep de dressing vlak voor het serveren door de salade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren