Blanco macaroni

    Blanco macaroni

    2keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Blanco macaroni is mijn versie van macaroni zonder tomatensaus. De macaroni blijft dus blanco, maar het gerecht komt niks tekort, want het wordt geserveerd met worst, groenten, kaas en stukjes gebakken omelet met kerriesmaak.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr vlugkokende macaroni
    • 400 gr Ardenner boterhamworst
    • 2 uien
    • 1 prei
    • 1 groene paprika
    • 2 eieren
    • handjevol blokjes kaas
    • peper en zout, naar smaak
    • veel kerrie
    • scheutje melk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de macaroni zoals aangegeven op de verpakking.
    2. Snij de worst in kleine blokjes en bak ze tot ze mooi bruin zijn. Voeg halverwege ook de gesneden uien toe. Als de uien glazig zijn, alles even apart zetten. De paprika en prei klein snijden en erbij in de pan bakken (niet te lang).
    3. De eieren één voor één bakken (aan beide zijden). Kluts steeds een ei met een scheutje melk, een snufje zout en peper en flink wat kerrie). Snij de omeletten in reepjes.
    4. Meng de macaroni, groenten en reepjes omelet door elkaar. Als laatste (vlak voor het opdienen) een handvol klein gesneden blokjes kaas erdoor scheppen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren