Pizza à la Soof

    Pizza à la Soof

    2keer bewaard
    35min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Dit vond ik al lekker als student, maar eigenlijk eet ik dit nog steeds, omdat het gewoon een goede pizza is. In 25 minuten is deze makkelijke pizza gaar en bruin gebakken. Het deeg komt uit een pakje van Honig.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1/2 pak pizzadeeg (van Honig)
    • ketchup, om de bodem mee te bestrijken
    • 4 grote plakken ham
    • 2 vleestomaten (of 4 gewone)
    • 1/2 - 1 groene paprika, in schijfjes
    • 1/2 bakje champignons, in schijfjes
    • geraspte kaas of plakken kaas, naar smaak
    • geraspte Parmezaanse kaas, naar smaak
    • 1/3 zakje pizzakruiden (of Italiaanse kruiden, naar smaak)
    • zout, naar smaak
    • paprikapoeder, naar smaak
    • paar plakjes salami (optioneel)
    • olie, om de rand mee te bestrijken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Maak 1/2 pak pizzadeeg klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smeer de pizzabodem in met ketchup als basis.
    3. Beleg de pizza met alle groenten en het vlees. Bestrooi met de kazen. Smeer de rand van de pizzabodem in met olie, tegen het verbranden. Bak de pizza in 25 minuten gaar en bruin in het midden van de oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren