Kipkerrie met komkommer

    Kipkerrie met komkommer

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Hoofdgerecht voor 2 personen met kipkerrie, monchou en stukjes komkommer. Serveer met rijst.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 200 gr rijst
    • 1 dubbele kipfilet, in blokjes gesneden
    • kerriepoeder
    • knoflookpoeder
    • peper en zout, naar smaak
    • olie, om in te bakken
    • 1 komkommer, in stukjes
    • 1 klein pakje monchou, in blokjes
    • 1 bosje verse bieslook
    • dille
    • selderij
    • basilicum
    • water (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Zet water voor de rijst op en kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen van de verpakking.
    2. Kruid de blokjes kip met kerriepoeder, knoflookpoeder, zout en peper. Bak de blokjes kip gaar en bruin in een pan met een beetje olie. Schep daarna de stukjes komkommer erdoor.
    3. Voeg de blokjes monchou bij het gerecht in de pan en verwarm tot de monchou gesmolten is. Naar wens het gerecht op smaak brengen met verse bieslook, peper, zout, dille, selderij, basilicum (en eventueel nog wat knoflookpoeder en kerrie).
    4. Als het geheel wat te dik is, eventueel wat water toevoegen. Serveer het gerecht met de gekookte witte rijst.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren