Cannellinidip met koriander

    Cannellinidip met koriander

    101keer bewaard
    10min


    109 personen hebben dit gemaakt

    Serveer deze verrukkelijke, kruidige dip met knoflook bij pitabrood, tortillachips of tarwecrackers.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 2 blikjes (400 gr) cannellinibonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 1/2 bosje verse koriander, fijngesneden
    • 3 teentjes knoflook, geperst
    • 5 eetlepels extra virgin olijfolie
    • het sap van 1 1/2 citroen
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. In een foodprocessor cannellibonen, koriander, knoflook, olijfolie en citroensap tot gewenste consistentie pureren. Proeven en op smaak brengen met zout en peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    KristinWaterplas
    0

    - 21 feb 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren