Cannellinidip met koriander

    • < />
    • < />

    Cannellinidip met koriander

    Cannellinidip met koriander

    (99)
    10min


    109 personen hebben dit gemaakt

    Serveer deze verrukkelijke, kruidige dip met knoflook bij pitabrood, tortillachips of tarwecrackers.

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 2 blikjes (400 gr) cannellinibonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 1/2 bosje verse koriander, fijngesneden
    • 3 teentjes knoflook, geperst
    • 5 eetlepels extra virgin olijfolie
    • het sap van 1 1/2 citroen
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. In een foodprocessor cannellibonen, koriander, knoflook, olijfolie en citroensap tot gewenste consistentie pureren. Proeven en op smaak brengen met zout en peper.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (99)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    KristinWaterplas
    0

     -  21 feb 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren