Turks brood met fromage blanc

    Turks brood met fromage blanc

    1keer bewaard
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Serveer dit heerlijke gevulde Turkse brood bij een maaltijdsoep naar keuze. De vulling maak je van fromage blanc, paprika's, knoflook en kruiden.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 rode paprika
    • 1 groene paprika
    • 1 sjalotje
    • 1 teentje knoflook
    • 1/2 bos bieslook
    • 250 gr fromage blanc
    • paprikapoeder
    • zout en peper, naar smaak
    • 1 Turks witbrood
    • iets olijfolie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Verwarm de oven voor op 220°C
    2. Schil de paprika's met de dunschiller en snij ze daarna heel fijn. Snipper ook het sjalotje en de knoflook. Snij de bieslook heel klein.
    3. Roer dit alles door de fromage blanc en breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
    4. Snij het brood horizontaal open en vul met de fromage blanc. Smeer de bovenkant in met iets olijfolie.
    5. Zet dit 5 minuten in de hete oven tot het brood goudbruin en knapperig is gebakken.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren