Crispy carpaccio

    Rundercarpaccio geserveerd in een pappadum, voor een wereldse twist op het klassieke voorgerecht. Leuk idee voor Kerst, of andere speciale etentjes.

    Helfrich

    Noord-Brabant, Nederland
    13 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 500 gr (8 porties) rundercarpaccio
    • 8 pappadums (zelf af te bakken, bijvoorbeeld van Patak®)
    • paar scheppen verse pestosaus (of zelf maken van basilicum, pijnboompitten en olie)
    • flinke hand pijnboompitten
    • handje rucola
    • geschaafde verse Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:17min 

    1. Bak de pappadums volgens de aanwijzingen op de verpakking in olie knapperig.
    2. Verdeel de carpaccio over de 8 pappadums, besprenkel met wat pesto en bestrooi met wat pijnboompitten, rucola en geschaafde Parmezaanse kaas.
    3. Serveer het gerecht meteen, anders blijft de pappadum niet knapperig.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties