Frambozentoetje

    Een ontzettend simpel, maar erg smakelijk ijstoetje van frambozen (uit de diepvries) en Griekse yoghurt.

    Arnold

    Overijssel, Nederland
    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 1 zak frambozen, uit de diepvries
    • 1 liter Griekse yoghurt
    • agavesiroop, vanillesuiker of andere zoetstof, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 30min rusten  ›  Klaar in:35min 

    1. Meng de bevroren frambozen met de Griekse yoghurt en eventueel zoetstof in een grote schaal, roer goed door en laat (maximaal) een halfuurtje buiten de koelkast staan. Zo zijn de frambozen (bijna) ontdooid en is de yoghurt heel koud, waardoor het lijkt of je ijs eet!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren