Kersendessert met mascarpone

    Kersendessert met mascarpone

    3keer bewaard
    10min


    10 personen hebben dit gemaakt

    Een supereenvoudig dessert om te maken, maar je maakt er altijd weer indruk mee. Als je liever niet fruit uit blik gebruikt, kun je natuurlijk ook zelf een coulis (fruitmoes) maken van vers fruit met een beetje suiker. Kletskopjes zijn ook lekker in dit toetje!

    Helfrich Noord-Brabant, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 8 bastognekoeken (in stukjes)
    • 250 gr mascarpone
    • 250 gr yoghurt
    • 1 eetlepel suiker, of meer naar smaak
    • 1 blikje kersen vlaaivulling

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Vul 8 hoge (champagne)glazen met koekkruimels. Daarop een mengsel van de mascarpone, yoghurt en suiker en daarop de kersenvlaaivulling.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren