Naan surprise

    Naan surprise

    1keer bewaard
    25min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Warm naanbrood geserveerd met vegetarische roerbakreepjes in rode currysaus en geroerbakte groenten.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 wortels, in reepjes
    • 1 venkel, in reepjes
    • 4 stuks naanbrood
    • 1 bosje verse koriander
    • 1 bakje vegetarische wokreepjes
    • 2 tenen knoflook
    • 1 flinke eetlepel rode currypasta
    • olijfolie
    • 2 lente-uitjes, gehakt
    • 2 eetlepels geraspte kokos

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

    1. Wortel smoren in olijfolie op hoog vuur (deksel erop). Na 15 minuten de venkel erbij doen en na 5 minuten de 2 tenen knoflook erbij. Goed laten gaar smoren.
    2. Vega-reepjes in olijfolie bakken en een flinke eetlepel rode currypasta erbij doen tijdens het bakken. Dan wat water toevoegen en 2 eetlepels geraspte kokos erbij. In de laatste minuut de in stukjes gehakte lente-ui toevoegen.
    3. Verwarm de naanbroodjes 2 minuten in een tosti-ijzer of onder de grill.
    4. Serveer het naanbrood met de vega curryreepjes en de groenten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren