Bonte rösti

    Bonte rösti

    2keer bewaard
    25min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Met dit recept maak je een platte rösti koek van rösti, paprika, tomaat en ui. Serveer met saucijsjes of gebakken kaasplakken en een groene salade.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 kilo diepvries rösti
    • 2 uien, gesnipperd
    • 2 rode paprika's, in stukjes of reepjes
    • 2 groene paprika's, in stukjes of reepjes
    • 2 tomaten, ontveld en in stukjes
    • zout en peper, naar smaak
    • paprikapoeder, naar smaak
    • 4 eetlepels olie

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:25min 

      Voorbereiding:

    1. Schil de uien en snipper ze. Maak de paprika's schoon en snij ze fijn. Ontvel de tomaten en snij ze in stukjes.
    2. Bereiding:

    3. Verhit de olie in een grote koekenpan en roerbak er de rösti, ui, paprika en tomaat in. Voeg zout, peper en paprikapoeder toe. Alles al bakkend goed door elkaar mengen. Maak er dan een platte koek van en bak deze op middelhoog vuur eerst aan de ene kant bruin en dan de andere kant.
    4. De rösti op een plat bord laten glijden en serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren