Zoete aardappelsoep met wilde rijst

    (38)
    55 minuten

    Deze verrukkelijke soep is stevig en vol van smaak.


    34 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 750 ml kippenbouillon
    • 1 eetlepel kerriepoeder
    • 1/4 theelepel zwarte peper
    • 1/2 theelepel zout
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 kg zoete aardappelen, in stukjes
    • 1 middelgrote ui, fijngesneden
    • 75 gr wilde rijst

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:55min 

    1. In een sauspan op middelhoog vuur kippenbouillon met kerriepoeder, zout, peper en knoflook aan de kook brengen. Zoete aardappel en ui toevoegen en ong. 20 minuten laten sudderen. Rijst toevoegen en nogmaals 20 minuten koken tot de rijst gaar is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (38)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    0

    We hebben van deze soep genoten! Ik heb wel zelf wat ingrediënten toegevoegd, namelijk een fijn gesneden rode peper, citroensap en gehakte koriander, hiermee wordt de soep wat spannender.  -  13 jan 2012

    Beoordelingen van onze andere internationale sites

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren