Zoete aardappelsoep met wilde rijst

    Zoete aardappelsoep met wilde rijst

    9keer bewaard
    55min


    33 personen hebben dit gemaakt

    Deze verrukkelijke soep is stevig en vol van smaak.

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 750 ml kippenbouillon
    • 1 eetlepel kerriepoeder
    • 1/4 theelepel zwarte peper
    • 1/2 theelepel zout
    • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 kg zoete aardappelen, in stukjes
    • 1 middelgrote ui, fijngesneden
    • 75 gr wilde rijst

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:55min 

    1. In een sauspan op middelhoog vuur kippenbouillon met kerriepoeder, zout, peper en knoflook aan de kook brengen. Zoete aardappel en ui toevoegen en ong. 20 minuten laten sudderen. Rijst toevoegen en nogmaals 20 minuten koken tot de rijst gaar is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    van
    0

    We hebben van deze soep genoten! Ik heb wel zelf wat ingrediënten toegevoegd, namelijk een fijn gesneden rode peper, citroensap en gehakte koriander, hiermee wordt de soep wat spannender. - 13 jan 2012

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren