Saucijsjes met worteltjes en doperwtjes

    Saucijsjes met worteltjes en doperwtjes

    1keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Saucijsjes met worteltjes en doperwtjes uit één pan. Een makkelijk gerecht voor een doordeweekse dag.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 400 gr saucijsjes
    • bloem
    • 25 gr boter
    • 2 winterwortels, in reepjes
    • 300 gr doperwtjes uit de diepvries
    • 1/2 theelepel bouillonpoeder
    • 100 ml water
    • 100 gr taugé, gewassen
    • 4 eetlepels ketjap manis
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Zet een ondiep bord klaar en vul met een bodempje bloem. Wentel de saucijsjes erdoor totdat ze goed bedekt zijn.
    2. Bak de saucijzen in 5 minuten rondom bruin in een braadpan of koekenpan met de boter. Voeg daarna de reepjes wortel, doperwten, bouillonpoeder en 100 ml water toe. Dek de pan af en laat 15 minuten stoven op zacht vuur.
    3. Haal de saucijzen uit de pan, snij ze in grove stukken en voeg ze samen met de taugé weer toe aan de pan. Breng het gerecht op smaak met ketjap manis en eventueel zout en peper. Verwarm het gerecht goed door en serveer.

    Serveertip

    Lekker met volkorenbrood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren