Kaasfondue van Goudse kaas

    Kaasfondue van Goudse kaas

    2keer bewaard
    15min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Eenvoudige kaasfondue van belegen Goudse kaas en witte wijn. Lekker met stokbrood, ananas, mandarijntjes, broccoli of bloemkool.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr belegen Goudse kaas
    • 300 ml droge witte wijn
    • 2 theelepels maizena
    • zout en peper, naar smaak
    • nootmuskaat
    • knoflook, gesnipperd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Schenk de wijn in de fonduepan en verwarm dit tot je belletjes ziet. Dan de kaas toevoegen met wat zout, peper, nootmuskaat en een teentje fijngesnipperde knoflook.
    2. Roer de maizena tot een glad papje met twee eetlepels water of wijn en bind hiermee de kaassaus. Serveer met stokbrood en fruit en groenten naar keuze.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren