Biscota taart

    Biscota taart

    6keer bewaard
    4uur15min


    4 personen hebben dit gemaakt

    Heel lekker en makkelijk dessert. Het is een Grieks recept en iedereen vindt het gegarandeerd lekker!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 biscota taart

    • 2 pakjes kookpudding van Dr Oetker
    • 2 pakjes jellypudding van Dr Oetker
    • 2 pakjes vierkante theebiscuitjes
    • melk, om de kookpudding mee te maken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 4uur afkoelen  ›  Klaar in:4uur15min 

    1. Doe de theebiscuitjes in een taartvorm van 35 cm. Als de taartvorm rond is kan je de koekjes ook wel in stukjes breken als je nog lege plekjes ziet is het niet erg.
    2. Maak de pakjes kookpudding klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking; maakt niet uit welke smaak. Doe de bereide kookpudding in de taartvorm met de biscuitjes.
    3. Maak nu de jellypudding volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet dat over de pudding.
    4. En nu goed laten afkoelen een paar uur (3 à 4) in de koelkast is genoeg.

    Tip

    Het is ook leuk om met smaken te variëren en stukjes fruit tussen de pudding of de jellypudding te doen, of twee laagjes kookpudding te doen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    VioletaJvvsMucaj
    1

    - Gewaardeerd op - 10 feb 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren