Tricolore pastasalade met gerookte zalm

    Tricolore pastasalade met gerookte zalm

    2keer bewaard
    30min


    21 personen hebben dit gemaakt

    Een kleurrijke pastasalade met smakelijke ingrediënten zoals gerookte zalm, wortel, komkommer en bleekselderij. Het snufje cayennepeper geeft het net dat beetje pit. Probeer maar eens!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 300 gr tricolore rotini pasta
    • 1 kleine wortel, geraspt
    • 1 kleine ui, gehakt
    • 65 gr komkommer, in stukjes
    • 60 gr bleekselderij, in stukjes
    • 225 gr gerookte zalm, in stukjes gesneden
    • 80 ml mayonaise
    • 2 theelepels citroensap
    • snufje zout
    • snufje versgemalen zwarte peper
    • snufje cayennepeper (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Vul een grote pan met lichtgezouten water en breng aan de kook op hoog vuur. Voeg de rotini pasta toe en breng terug aan de kook. Kook de pasta onafgedekt tot de pasta beetgaar is, ongeveer 12 minuten. Laat goed uitlekken en spoel af met koud water. Doe de afgekoelde pasta in een grote kom.
    2. Meng de wortel, ui , komkommer , selderij en zalm met de pasta; meng goed.
    3. Meng de mayonaise, citroensap, zout, peper en cayennepeper in een kleine kom samen. Roer deze dressing gelijkmatig door de pastasalade.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren