Mini worstenbroodjes met knakworstjes

    Mini worstenbroodjes met knakworstjes

    4keer bewaard
    35min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze mini worstenbroodjes zijn lekker en het is makkelijk om te maken. Het is handig voor een feestje. Ze zijn in 20/25 minuten klaar in de oven, maar je moet ze wel goed in de gaten houden.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 40 mini worstenbroodjes

    • 1 ei
    • bladerdeeg (je mag zelf weten hoeveel; ligt eraan hoeveel je er gaat maken; met 1 pak kan je er 40 maken)
    • kleine knakworstjes (moet je op het blik even kijken hoeveel het er zijn ik denk 3 blikjes om 40 te maken)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Je laat eerst de bladerdeegplakjes ontdooien, anders breken de plakjes en kan je ze weggooien; dat is sund.
    3. Als de bladerdeegplakjes ontdooid zijn, pak dan een plakje en snijd het plakje in 4 repen en doe dat bij alle plakjes.
    4. Als je dat gedaan hebt, kan je met de knakworstjes beginnen. Je pakt een knakworstje stopt het in een reepje en rolt het totdat er geen bladerdeeg meer is. Tot het zeg maar een rolletje is met 2 uiteinden van een knakworstje.
    5. Als je ze allemaal hebt gemaakt, smeer ze dan allemaal met eigeel in, dat je eerst even moet loskloppen.
    6. Dan doe je ze in de voorverwarmde oven voor 20/25 minuutjes; wel goed in de gaten houden want elke oven is anders.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren