Bruschetta op krokante baguette

    Bruschetta op krokante baguette

    1keer bewaard


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Het is een broodje die alle broodjes overbodig maakt!!!!!

    Ingrediënten

    • 2 tomaten
    • 3 grote tenen knoflook
    • Olijfolie
    • 30 Gr. Basilicum
    • 2 stokbroden
    • Zout en peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze

    1. Verwarm de oven op 180 graden
    2. Snijd de broden in stukjes
    3. Snijd de tomaten in blokjes en doe die vervolgens in een bak
    4. Snijd de 3 tenen knoflook heel fijn en doe de helft van de knoflook bij de tomaat en bewaar de andere helft.
    5. Snijd de basilicum fijn maar hou een paar blaadjes over voor de garnering
    6. Smeer de broodjes in met een beetje olijfolie
    7. Verdeel een van de helften knoflook over de broodjes
    8. Doe op alle broodjes ook een beetje basilicum
    9. Doe ze nu de oven in en let goed op tot wanneer ze knapperig zijn dan moeten ze er uit
    10. Voeg de overige basilicum bij de tomaat en ook de andere helft knoflook voeg een klein beetje olijfolie toe
    11. Haal de broodjes uit de oven en doe Een beetje bruschetta op de broodjes
    12. En garneer met de overige basilicum

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren