Spitskool met kerrie

    Spitskool met kerrie

    4keer bewaard


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Omdat we niet zo van spits kool houden ga ik op zoek naar smaakcombinatie's Met dit recept als resultaat. Nu vinden wij het wel erg lekker.

    Jolve Overijssel, Nederland

    Ingrediënten

    • 1 spitsboog fijn gesneden
    • 1 ui in ringen gesneden
    • 500 gram runder gehakt
    • Boullion blokje
    • Zonnebloem olie
    • 1 eetlepel Kerrie poeder
    • Eventueel 2 teentjes knoflook fijn gehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze

    1. Bak in een braadpan de ui glazig en doe er vervolgen de knoflook en het gehakt erbij en strooi de kerrie poeder erover en bak dit rul. Verkruimel het boullion blokje erover schep goed door om vervolgens de spitsboog erbij te doen. Scep alle goed door en zorg ervoor dat de spotkoopje nog knapperig blijft. Eet smakelijk . Lekker met aardappel pure en zo klaar. Ik gebruik verder geen zout omdat het boullion blokje al zout bevat.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    Jolve
    van
    0

    - Gewaardeerd op - 28 feb 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren