Pastasalade met tonijn en paprika

    Pastasalade met tonijn en paprika

    1keer bewaard
    35min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke pastasalade om de lente te vieren! Schelpjespasta en knapperige paprika, venkel en tonijn en besprenkeld met olijfolie.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 225 gr schelpjespasta
    • 2 rode paprika's, in blokjes
    • 2 gele paprika's, in blokjes
    • 4 lente-uitjes, fijn gesneden
    • 1 kleine venkelknol, dun gesneden (bewaar het groen)
    • 1 blikje tonijn, uitgelekt
    • 3 theelepels extra vergine olijfolie
    • 2 theelepels dijonmosterd
    • 5 eetlepels créme fraîche
    • een goede scheut citroensap
    • zout en zwarte peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Kook de pasta in ruim water met een beetje zout beetgaar. Giet af en spoel af met koud water. Doe de pasta in een kom.
    2. Meng de paprika, lente-ui, tonijn en venkel met de olijfolie in een kom. Schep de mosterd, creme fraiche, citroensap erbij en roer door. Breng op smaak met peper en zout. Meng goed door en meng het dan met de pasta. Garneer met wat van het venkelgroen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren