Beoordelingen & opmerkingen (6)

Regenboogtaart

Deze taart neemt wat tijd om te maken, maar je maakt er zoveel indruk mee, dat het de moeite waard is! De buitenkant is helemaal besmeerd met roomglazuur, dus je ziet de verrassing pas als je de taart aansnijdt :-) Ik heb deze regenboog taart gemaakt voor de eerste verjaardag van mijn zoon. Ik heb 3 bakvormen van 20 cm doorsnee gebruikt. Als je meerdere hebt, maakt dat het wel makkelijker, anders moet je ze na elkaar bakken, het zijn 6 lagen!
Beoordelingen (6)


09 mrt 2016
Beoordeeld door: Leontine35
de taart is heerlijk!! wij zijn wel wat langer bezig geweest maar dat komt omdat we maar 1 bakvorm hebben en we hebben de taart versierd met marsepein en pareltjes (zie de 5e foto, roze buitenkant)
 
30 jan 2017
Beoordeeld door: Namee
Erg goed uitgekomen met de hoeveelheden. Eerste poging ooit voor een zes-laagse taart, maar zeer goed gelukt!
 
08 dec 2016
Beoordeeld door: daniregter
heerlijk
 
29 jan 2018
Beoordeeld door: pokemoN
heerlijk, heeft wel wat langer geduurd dan er opstond maar een super recept!!
 
13 okt 2017
Beoordeeld door: Godsanne
Vraagje, ik maak 3 lagen ipv 6 lagen. Moeten de taarten nu evengoed 20 minuten in de oven of langer omdat ze dikker zijn? Ik heb taartvormen van 22 cm gebruikt.
 
15 mrt 2017
Beoordeeld door: liannevm
Prima recept maar wij hebben nog een aantal tips voor mensen die dit ook willen maken: - Vergeet niet het recept goed door te lezen totdat je zeker weet dat je alles hebt. - Vergeet het zelfrijzend bakmeel NIET! Wij lazen erover heen en hadden het pas door toen de cakes in de oven stonden 😂 - Houd er rekening mee dat je genoeg kleurstof toevoegt omdat je het anders niet ziet. - Weet dat je heel veel bakvormen nodig hebt en dat je dat optijd weet zodat je nog bij de buren langs kan. - Boter de bakvormen heeeeeel goed in - Gebruik niet te veel boter in de glazuur, die overheerst namelijk heel erg. - Maak de lagen niet de dik. Die van ons is ook heel kruimelig en dus eigenlijk heel erg mislukt.
 

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht