Gegratineerde asperges uit de oven

    Gegratineerde asperges uit de oven

    1keer bewaard
    25min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Deze asperges worden in de oven geroosterd met een heerlijke Parmezaanse kaas-broodkruimlaag. Makkelijk en snel te maken!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 4 eetlepels paneermeel
    • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
    • 1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden
    • 1 bos groene asperges, harde uiteinden verwijderd
    • 2 eetlepels olijfolie
    • zout en peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verwarm de oven voor op 220°C. Meng paneermeel, Parmezaanse kaas en kruiden en zet apart.
    2. Meng de asperges met de olijfolie zodat ze goed bedekt zijn en bestrooi met zout en peper. Leg ze in een enkele laag op een bakplaat. Bestrooi met de paneermeelmix.
    3. Rooster ze in de voorverwarmde oven tot ze net beetgaar zijn, ongeveer 10-15 minuten, afhankelijk van de dikte.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren