Aspergesalade met ham en ei

    Aspergesalade met ham en ei

    9keer bewaard
    10min


    28 personen hebben dit gemaakt

    Een goed vullende aspergesalade van verse witte gekookte asperges met ham en hardgekookte eieren.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 3 hardgekookte eieren
    • paar slablaadjes
    • 500 gr gekookte asperges, koud en in stukjes
    • 150 gr gekookte ham, in blokjes
    • 3 eetlepels plantaardige olie
    • 1 theelepel mosterd
    • 2 eetlepels wittewijnazijn
    • zout
    • snufje suiker
    • verse bieslook, fijngesneden (of andere verse kruiden)
    • 1 kleine ui, fijngehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Snij de eieren in plakjes. Was de slablaadjes en leg ze op een bord. Verdeel de eieren, asperges en ham er bovenop.
    2. Meng de overige ingrediënten goed en besprenkel hiermee de salade. Laat het 10 minuten staan om de smaken goed te laten vermengen en serveer.

    Asperges schillen, koken en bewaren

    Bekijk ons artikel over het schillen, koken en bewaren van witte asperges!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren