Asperges met hollandaisesaus en Parmezaanse kaas

    Asperges met hollandaisesaus en Parmezaanse kaas

    1keer bewaard
    17min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Je kunt de hollandaisesaus natuurlijk zelf maken, maar met kant-en-klaar gekochte saus is dit recept supersnel gemaakt.

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 500 gr aspergepunten
    • 1 theelepel bouillonpoeder
    • klontje boter
    • Hollandaisesaus
    • 1 eetlepel versgeraspte Parmigiana Reggiano

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:17min 

    1. Aspergepunten schoonmaken en van de onderkant een klein stukje afsnijden.
    2. Water met bouillonpoeder en boter in een pan aan de kook brengen en de aspergepunten hierin in 12 minuten koken.
    3. Asperges afgieten, laten uitlekken en op een bord leggen. Hollandaisesaus erover scheppen en met geraspte kaas bestrooien. Als je wilt, kun je ook nog zout, peper en voor de kleur wat verse peterselie toevoegen.

    Asperges schillen, koken en bewaren

    Bekijk ons artikel over het schillen, koken en bewaren van witte asperges!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren