Aspergesalade met ei

    Aspergesalade met ei

    3keer bewaard
    10min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Als het aspergeseizoen is, dan gebruik ik het liefst verse witte asperges voor dit recept. Je kunt het echter ook met asperges uit een potje maken.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 6 hardgekookte eieren
    • 150 gr gekookte ham, in blokjes
    • 1 bosje gekookte verse witte asperges, of 1 potje
    • 3 tomaten
    • Dressing
    • 4-6 eetlepels mayonaise
    • 2 eetlepels wittewijnazijn
    • 1/2 theelepel zout
    • peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Eieren in blokjes snijden, ham in blokjes van 2 bij 2 cm snijden.
    2. Asperges afgieten en in hapklare stukjes snijden. Tomaten schoonmaken en in blokjes snijden.
    3. Ingrediënten voor de dressing door elkaar roeren en met de overige ingrediënten mengen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren