Asperges met ham

    (1)

    Dit is snel gemaakt, maar overheerlijk als het weer aspergeseizoen is. Verse witte gekookte asperges worden in ham gerold met remouladesaus en een gekookt ei. Lekker met gekookte aardappelen.


    4 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 4 eetlepels remouladesaus
    • 1 hardgekookt ei
    • 2 eetlepels gesneden bieslook
    • 5-7 plakken gekookte ham
    • 500 gr gekookte witte asperges

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Snij het ei in kleine blokjes en meng dit met de remouladesaus en bieslook.
    2. Verdeel de saus over de plakken ham (je hebt zoveel plakken ham nodig als aspergestengels) en rol 1 aspergestengel in elk plakje ham. Klaar!

    Asperges schillen, koken en bewaren

    Bekijk ons artikel over het schillen, koken en bewaren van witte asperges!

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties