Aspergesalade met garnalen

    Aspergesalade met garnalen

    3keer bewaard
    20min


    Maak dit als eerste!

    Een snelle en lekkere aspergesalade. Het recept is voor 2 personen, je kunt het verdubbelen naar wens, als je het voor meer personen wilt maken.

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 250 gr witte asperges
    • zout
    • suiker
    • 125 gr gepelde, gare garnalen
    • 1 hardgekookt ei
    • 3 eetlepels mayonaise
    • 2 eetlepels ketchup
    • peper
    • citroensap
    • 125 gr naturel yoghurt
    • 1 theelepel gehakte verse dille

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Schil de asperges en snij ze in hapklare stukjes. Kook ze gaar in water met zout en snufje suiker. Giet af en laat afkoelen.
    2. Snij het ei in blokjes en meng met de asperges en garnalen.
    3. Mayonaise, ketchup, zout, peper, citroensap en yoghurt mengen en hier de asperges/ei/garnalen doorheen scheppen. Met dille bestrooien en serveren.

    Asperges schillen, koken en bewaren

    Bekijk ons artikel over het schillen, koken en bewaren van witte asperges!

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren