Gebakken witte asperges

    (4)

    Deze verse witte asperges worden in olijfolie gebakken, er komt dus geen melkproduct of suiker aan te pas. Ik kan het recept warm aanbevelen!


    19 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 1 killo witte asperges
    • 1 eetlepel olijfolie
    • beetje citroensap
    • zout, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Schil de asperges en de uiteinden afsnijden. Snij elke asperge in 3 stukjes
    2. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de asperges toe. Bedruppel met citroensap.
    3. In ongeveer 10 minuten knapperig, maar beetgaar bakken. Blijf bewegen met de pan tijdens het bakken.

    Asperges schillen, koken en bewaren

    Bekijk ons artikel over het schillen, koken en bewaren van witte asperges!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren