Gevulde paprika met gehakt

    Gevulde paprika met gehakt

    2keer bewaard
    35min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Recept voor 3 personen. Serveren met bv. gebakken aardappeltjes.

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 3 paprika's
    • beetje olie of boter om in te bakken
    • +/- 250-300 gr. half om half gehakt
    • Paar champignons, gesneden
    • Zout, peper, naar smaak
    • Snufje Italiaanse kruiden
    • Klein blikje mais
    • Klein blikje tomatenpuree
    • Handvol geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 25min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    2. Snij de paprika's doormidden en maak binnenkant leeg. Verwijder het steeltje (je kan het ook voor de sier laten zitten).
    3. Doe een beetje olie/boter in een pan. Voeg het gehakt toe, als het bijna gaar is, voeg je de champignons toe.
    4. Voeg de zout, peper en kruiden toe.
    5. Voeg de mais en tomatenpuree toe. Zorg dat alles goed gemixt is.
    6. Vul de paprikas met het mengsel en bedek ze met kaas.
    7. Zet de paprika's ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren