Pannenkoekjes van Hüttenkäse en havermout

    Pannenkoekjes van Hüttenkäse en havermout

    4keer bewaard
    20min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Pannenkoekjes zonder meel, met de smaak van wentelteefjes. Je maakt ze glutenvrij, door glutenvrije havermout te gebruiken.

    hkoops Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Opbrengst: 6 pannenkoekjes

    • 100 gram Hüttenkäse
    • 50 gram havermout
    • 1 klein ei (=50 gram)
    • 1 theelepel kaneel (= 2 gram)
    • 1/2 theelepel vanille aroma
    • 1/4 theelepel bakpoeder
    • snufje zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Doe alle ingrediënten in een kom of hakmolen en meng ze goed door elkaar.
    2. Bak ongeveer 6 pannenkoekjes in een ingevette hete koekenpan. (1 eetlepel beslag is 1 pannenkoekje.)

    Tip

    Voedingswaarde voor totale recept: Calorieën 355, Vet 13 gr, Proteïne 23 gr, Koolhydraten 34 gr, -Vezels 6 gr, -Suiker 2 gr

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren