Low carb chocolade rode biet mug cake / muffin

    Low carb chocolade rode biet mug cake / muffin

    4keer bewaard
    7min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Een chocoladecake die binnen 10 minuten klaar is, omdat deze in de magnetron wordt bereid. (Low Carb, suikervrij)

    hkoops Utrecht, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 15 gram gebroken lijnzaad
    • 15 gram gemalen amandelen
    • 10 gram cacaopoeder
    • 1/4 theelepel bakpoeder
    • snufje zout
    • 50 gram rode biet
    • 1 klein ei (50 gram)
    • 50 gram griekse yoghurt
    • 2 à 3 ml zoetstof (optioneel voor iets minder bittere chocolade smaak)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 2min  ›  Klaar in:7min 

    1. Doe alle droge ingrediënten in een hakmolen en meng deze.
    2. Voeg de overige ingrediënten toe en meng deze totdat de rode biet in zeer kleine stukjes is gehakt.
    3. Doe het beslag in een ingevette koffiebeker of verdeel het beslag in een siliconen muffinvorm (4 stuks)
    4. De cake in de magnetron op de hoogste stand garen totdat het midden van het cakeje droog is (ca 2,5 minuten voor koffiebeker, 2 minuten voor muffins)

    Tip

    Voedingswaarden voor totale recept: Calorieën 308, Vet 21 g, Proteïne 12 g, Koolhydraten 10 g, - Vezels 9 g, Suiker 6 g

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren