Garnalensalade met avocado en limoen

    Garnalensalade met avocado en limoen

    Voeg toe aan favorieten!
    40min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een heerlijke garnalensalade die makkelijk is om te maken! Gekookte garnalen worden gemengd met avocado, lente-ui, tomaten, paprika, limoen en koriander. Ideaal als een voorgerecht of een bijgerecht.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 570 gram gekookte, gepelde garnalen
    • 3 avocado's, in blokjes
    • 1 bosje lente-ui (alleen het witte), fijngehakt
    • 3 grote rode tomaten, in blokjes
    • 1 grote gele tomaat, in blokjes
    • 1 paprika, in blokjes
    • 1/2 bosje koriander, fijngehakt
    • 2 eetlepels vers limoensap
    • zout en gemalen zwarte peper, naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Extra tijd: 15min in de koelkast  ›  Klaar in:40min 

    1. Snij de garnalen eventueel in kleinere stukjes en leg ze in een grote schaal; voeg de avocado, lente-ui, rode en gele tomaat, paprika, koriander en limoensap toe en meng door. Breng op smaak met zout en peper. Zet minstens 15 minuten in de koelkast voor serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren