Pasta met spinazie a la crème

    Pasta met spinazie a la crème

    5keer bewaard
    30min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Pasta (fusilli) met een smakelijke saus van spinazie en kruidenkaas. Dit recept is voor ongeveer 4 personen, voor meer personen dan 4 verdubbel dan de inhoud van de ingrediënten.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 500 gr Fusilli pasta
    • 1 ui, fijngesneden
    • scheutje vloeibare margarine
    • 500 gram rundergehakt
    • 1 pak diepvries spinazie a la crème
    • 1 Maggiblokje (tuinkruiden)
    • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
    • Kerriepoeder
    • Paprikapoeder
    • 1 doosje kruidenkaas (bijv. Boursin)
    • 1 blik perziken (optioneel, gaat er niet doorheen)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
    2. Fruit de ui in een beetje vloeibare margarine in een grote koekenpan of wok.
    3. Voeg hieraan toe het gehakt en bak het rul.
    4. Nu de diepvries spinazie a la crème, 1 maggiblokje (eventueel maar een half blokje), geperste knoflook en de kruiden erbij (kerriepoeder en de paprikapoeder).
    5. Als de spinazie ontdooid en goed opgewarmd is, kan de kruidenkaas worden toegevoegd.
    6. Deze laten smelten en goed laten opwarmen.
    7. Serveer de perziken apart op tafel.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (2)

    MoadjaHendriks
    0

    Erg lekker en makkelijk te maken! - 26 sep 2015

    0

    Ik vondt het egt hartstikke lekker - 10 jul 2015

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren