Havermoutpap met blauwe bessen

    Havermoutpap met blauwe bessen

    1keer bewaard
    10min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk stevig ontbijt, waarmee je het wel volhoudt tot de lunch. Havermout met blauwe bessen! Je kunt eventueel nog meer fruit toevoegen.

    Chantal Overijssel, Nederland

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 50 gr havermout (snelkokend)
    • snufje zout
    • 1/2 eetlepel suiker (of honing, naar smaak)
    • snufje kaneel
    • 250 ml melk
    • handvol blauwe bessen (bosbessen)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Meng alle ingrediënten (behalve de blauwe bessen) in een pannetje en verwarm 5 minuten op laag vuur, tot de havermout dikker is geworden. Schep in een kommetje en meng de blauwe bessen erdoor. Voeg eventueel nog wat honing of suiker naar smaak toe.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren