Beoordelingen & opmerkingen (9)

Pure chocoladetaart

Deze klassieke, elegante taart is lekker voor een grote groep. De aangegeven hoeveelheden zijn voldoende voor 3 cakelagen en u kunt ze naar wens glaceren, of met room en/of fruit garneren alvorens de cakelagen op elkaar te leggen.
Beoordelingen (9)


04 mei 2011
Beoordeeld door: Avivaa
HEERLIJK. Ik ben verliefd op deze taart. Ik heb hem gefrost met nutella-slagroom: 2 delen slagroom, 1 deel nutella. Slagroom kloppen tot hij bijna stijf is, dan de nutella er lepelgewijs bij doen en doorkloppen met de mixer. Als de taart helemaal afgekoeld is frost je hem pas, anders gaat het niet goed. LAAT HEM EEN NACHT IN DE KOELKAST STAAN! Meteen na het bakken is hij lekker, maar als hij een nachtje in de koelkast staat is hij echt hemels perfect.
 
10 sep 2010
Beoordeeld door: tantekorrie
Dit was echt een heerlijke chocoladecake. Ik heb er een taart van gemaakt met roomkaasglazuur met witte chocola tussen de lagen, heerlijke combinatie!
 
26 sep 2012
Beoordeeld door: angelaatje69
Ohhhh wat was deze taart heerlijk. Ik heb op een laag chocolade pasta gesmeerd en op de tweede laag slagroom. Toen de buitenkant helemaal ingesmeerd met slagroom en kitkat stukjes tegen de rand geplakt. De bovenkant heb ik met witte vlokken bestrooid. Een machtige ...maar SUPER taart.
 
25 nov 2013
Beoordeeld door: ellendevocht
heerlijk wil het nu voor mijn kleinkinderen maken
 
20 feb 2017
Beoordeeld door: DODOMAN
Lekker🤤🤤😋
 
27 okt 2015
Beoordeeld door: mathilde100
heerlijk!! Ik heb tussen de lagen slagroom gedaan (met een beetje klopfix erdoor zodat het niet in elkaar zakt) met in de ene helft van het slagroom plakjes aardbei, en in de andere helft geraspte sinaasappelschil erdoor. Echt een aanrader! Normaal gesproken ben ik niet zo dol op chocolade taart, maar deze is zoo lekker!!
 
14 mrt 2015
Beoordeeld door: Jolve
Dit is ee heerlijke taart. Ik heb een vulling van mascarpone en aardbeien jam gemaakt. Verder heb ik het afgewerkt met fondant en chocola erover.
 
04 dec 2014
Beoordeeld door: sofiecookie
Super lekker!na de tip van AVIVAA een nachtje in de koelkast gelaten. Ik heb hem gefrost met mokka creme, gemaakt van de botercreme mix van dr oetker en oploskoffie naar smaak.
 
29 okt 2014
Beoordeeld door: Cakeymop
Echt heerlijk, leuk en makkelijk recept. Thanks 😃
 

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht

User's IP: 54.159.94.253