Pasta met feta, tomaat en basilicum

    Pasta met feta, tomaat en basilicum

    3keer bewaard
    15min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een supersnelle en makkelijke en gezonde maaltijd! Kook je favoriete pasta, maak de makkelijke saus terwijl de pasta kookt... en dat is het!

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 180 gr pasta (bijv. penne of fusilli)
    • 2½ eetlepels olijfolie
    • 300 gr romatomaten, gehalveerd
    • zout en peper, naar smaak
    • 125 gr feta kaas, verkruimeld
    • 15 gr basilicumblaadjes, gescheurd

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Breng een pan met licht gezouten water aan de kook. Voeg de pasta toe en kook 9 minuten, of volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en zout naar smaak. Roerbak ze, tot de tomaten zacht zijn en hun vocht losgelaten hebben.
    3. Giet de pasta af en voeg direct toe aan de pan met tomaten. Zet het vuur laag en roer om. Voeg de feta, basilicum en peper en zout naar smaak toe, en roer door. Serveer direct.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren