Bramen en scone cobbler

    Bramen en scone cobbler

    Voeg toe aan favorieten!
    22min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Als je een overvloed aan bramen hebt, maar niet zoveel tijd om iets te maken, is dit het perfecte recept voor jou! Dit is een heel eenvoudig dessert om te maken. Verse bramen, een beetje suiker en scones uit de winkel is alles wat je nodig hebt. Serveer met vanille-ijs of slagroom.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 450 gr verse bramen
    • 1-2 theelepels bruine suiker (optioneel)
    • 1 pak (4-6) naturel scones
    • takje citroenmelisse, om te garneren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:22min 

    1. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Vet een middelgrote ovenschaal in.
    2. Leg de bramen in de ovenschaal en bestrooi met suiker. Leg de gehalveerde scones eroverheen. Dek de schaal af met aluminiumfolie.
    3. Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven, verwijder dan het aluminiumfolie en bak nog eens 10-15 minuten. Haal uit de oven, laat iets afkoelen voor je het serveert. Garneer met een takje citroenmelisse.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren