Deeg voor pierogi

    Deeg voor pierogi

    1keer bewaard
    30min


    2 personen hebben dit gemaakt

    Wil je zelf pierogi maken? Dit recept laat je precies en stap voor stap zien hoe je het deeg maakt. Je kunt het deeg verwerken zoals je zelf wilt, met een zoete of hartige vulling!

    Ingrediënten
    Opbrengst: 80 pierogi's

    • 1 kilo bloem
    • 2 eieren
    • 80 gr boter
    • 500 ml warm water

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Klaar in:30min 

    1. Leg de bloem op een schoon werkoppervlak. Maak een kuiltje in het midden en breek hier de eieren in, voeg de boter toe en schenk een beetje warm water erbij.
    2. Begin met mengen en voeg wat meer water toe.
    3. Kneed goed door, en voeg steeds wat water toe, zoveel als nodig.
    4. Blijf kneden tot het deeg zacht en soepel is, voeg eventueel nog wat bloem toe indien nodig.
    5. Het deeg is nu klaar om verder te verwerken in je favoriete recept voor pierogi!

    Video

    Deeg voor pierogi
    Deeg voor pierogi

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren