Kip-kerrie salade met cashews en rozijnen

    Kip-kerrie salade met cashews en rozijnen

    Voeg toe aan favorieten!
    15min


    3 personen hebben dit gemaakt

    Een kip-kerriesalade met cashewnoten en rozijnen. Lekker voor op een broodje, als lunch of voor een picknick!

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 450 gr gare kipfilet, fijngesneden
    • 2 stengels bleekselderij, dun gesneden
    • 110 gr rozijnen
    • 110 gr geroosterde, gezouten cashewnoten
    • 225 gr mayonaise
    • 1 volle eetlepel kerriepoeder
    • 1 teentje knoflook, fijngesneden
    • 1 theelepel citroensap
    • zout en peper, naar smaak
    • takje verse basilicum, om te garneren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Klaar in:15min 

    1. Meng in een grote kom de fijngesneden kip, selderj, rozijnen en cashewnoten.
    2. Meng in een ander kommetje de mayonaise met de kerriepoeder (naar smaak). Voeg de fijngesneden knoflook en het citroensap toe. Mix goed door.
    3. Meng de mayonaise door het kipmengsel en schep goed door. Breng op smaak met zout en peper en garneer met een takje basilicum.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren